Voksne

AKTIV MAMMA
Dette er en trening på dagtid for mammaer som ønsker å komme i form igjen etter fødselen, og som ønsker å kunne ha med babyen på trening.
Treningen har tidligere vært en kombinasjon av trening ute og inne, men dette har vi etter ønske fra deltakerne endret til ren styrketrening for hele kroppen.

Treningen ledes av en av våre tidligere utøvere og nåværende turntrener, Silje Broadhurst. Silje er utdannet fysioterapeut, og har ca 10 års erfaring som fysioterapeut i Sandnes kommune.

Gym X
Vi har tilbud om å trene 3 dager pr. uke, man melder seg på det antallet enn ønsker å trene og kan da velge fritt mellom lett/svett, zumba og yoga.

Lett/svett passer for de aller fleste. Timen inneholder kondisjonstrening, styrketrening og uttøyning.

Zumba Fitness er en populær treningsform som består av ulike danseformer til musikk. Zumba er enkelt, så alle kan klare å henge med. Koreografiene er bygd opp etter musikken, sånn at det er lett å følge instruktøren. Det blir brukt mye latinsk musikk, men også dagens radio hits og gamle slagere brukes. Tanken bak Zumba er at det er musikken som skal drive oss, og at det skal være så gøy at en faktisk glemmer ut at en trener.

Anbefalt treningstøy er t-skjorte/tights og gode sko.

Yoga 

Damer stevneparti og kvinnelige veteraner

Disse gruppene trener inn et ferdiglaget program som vises frem sammen med andre turnere fra kretsen/landet. Partiene deltar på Kretsturnstevner, Vestlandsturnstevner, Landsturnstevner og Gymnaestradaer.

Det er også ønskelig at gruppene deltar på Sola Turn’s egne arrangement (jul og vår).

Partiene deltar på foreningens egne oppvisninger (jul og vår), samt får tilbud om å delta på arrangement i regi av Rogaland Gymnastikk- og Turnkrets.

Seniortrening

Dette er gruppen for våre eldste medlemmer. Vi tilbyr god og tilpasset trening etterfulgt av sosialt samvær over en kopp kaffe og litt å bite i. Vi samarbeider med Lionsklubben på transport til og fra treningsstedet.