Sola Sport og Fritid

Til alle medlemmer!

Ønsker du å få melding fra Sola Sport og Fritid om gode tilbud, klubbkvelder og annen viktig informasjon fra vår samarbeidspartner?

Da kan du registrere deg via denne linken: 
http://portal.oculosdialog.com/Sport1/mreg/club2/…

Du må registrere deg med egne opplysninger. Barn under 15 år kan registreres via foresatte. Det er mulig å registrere to foresatte. Den foresatte registrerer seg med sitt eget navn, men fyller også inn navnet for sitt barn som er medlem i Sola Turn nederst i skjemaet.

Når du er registrert, vil du motta informasjon om klubbavtale på e-post og personlig medlemskort tilsendt til ditt mobilnummer. Du vil også få tilsendt en unik strekkode som brukes i kassesystemet i butikken for å registrere salget. Sola Turn får 20 % av alt Hummel tøy som handles og derfor bidrar du til klubbkassen ved å scanne strekkoden ved hvert salg.

PS! Alle medlemmer – uansett om du har registrert deg som ovenfor eller ikke – får 20 % rabatt på klubbkolleksjonen.Sola-sport-&-Fritid-logo