Gym X treninger / trening for voksne

Turn for Voksne
Turn for voksne er for både nybegynnere, gamle turnere og viderekomne. Det er et tilbud for alle som ønsker å prøve seg på turn.  

Vi har Turn for voksne mandager kl. 2000 – 2200.

Våre turn for voksne-partier fokuserer riktig nok på turn, men det stiller ingen krav til tidligere turnerfaring. Det er ca 30 minutter oppvarming og deretter en time i apparatene. Vi avslutter med styrketrening og uttøyning til slutt. Trenerne fordeler seg på de ulike apparatene og gymnastene avgjør selv hvor de skal trene. Turn for voksne er sosialt og morsomt og gir god trening uansett hvilket nivå du er på.

GYM X

Vi er stolte av å presentere et utvidet GymX tilbud denne høsten, med blant annet intervall og trampoline trening.

Det har ikke lykkes oss å få på plass zumba instruktør til tirsdagsøkten, men vi jobber videre med dette.

Treningene starter i uke 34, altså fra 19.august😊

Alle som deltar på treninger hos oss vil bli lagt til i en gruppe i Spond. Man trenger ikke appen, informasjon kommer da evnt på sms/epost. Her vil trenerne ha mulighet for å gi dere informasjon og alle timene vil legges ut der slik at treneren kan se hvor mange som kommer på treningen.

Trampolinetreningen på torsdager vil ha en begrensning pr gang på 10 deltakere og det er derfor de 10 første som angir «skal» i Spond som tildeles plass hver gang.
Alle treningstimer legges ut på Spond kl 20.00 på søndager.

Lettsvett, mandag 19.00-20.00
Passer for de aller fleste. Timen inneholder kondisjonstrening, styrketrening og uttøyning.

Yoga, mandag 20.00-21.00
Velkommen til en yogatime som passer for alle, uansett alder fysisk form. Fokus er på å kunne roe ned kropp og sinn. 

Timen består av rolig flytyoga kombinert med fokus på enkelte asana ( stillinger). Vi tar oss god tid til avspenning og meditasjon til slutt.

Intervalltrening, onsdag 19.00-20.00
Timen har en oppvarmingsdel, hoveddel med kortintervalltrening der vi gjør øvelser i 20 sekunder med pause i 10 sekunder, nedtrapping og uttøying.
Timen passer for alle. Det kreves ingen/lite evne til koordinasjon, eller at du følger rytme og takt, og man tilpasser øvelser etter sitt nivå.

Her oppnår en god kondis og styrke. Vi bruker musikk i timen for økt motivasjon. 

Trampolinetrening / Jumping Fitness, torsdag 18.30-19.30
Trening på minitrampoline gir god utholdenhet, og forskning viser at det er mer effektivt enn jogging og mye mer skånsomt for leddene. Flere hundre muskler er i bruk under treningsøkten. Alder, størrelse og nivå spiller ingen rolle om du bare vil ha det gøy. Trinn og koreografi er enkel å lære og garantert en rask forbedring i ytelse også for nybegynnere.

Alle har hver sin trampoline og deltakeren hopper etter enkel koreografi til musikk.
Sweat, Burn, Bounce, Have Fun.

Trampolinetreningen på torsdager vil ha en begrensning pr gang på 10 deltakere og det er derfor de 10 første som angir «skal» i Spond som tildeles plass. Timen legges ut på Spond kl 20.00 kvelden før treningen.

Step/styrke, torsdager 19.30-20.30
Basic kondisjons- og styrketrening med bruk av step. Vi jobber med enkle trinn sang-for-sang uten mye hopp. Passer for de fleste mtp alder og nivå

Priser for høsten 2019.

Trening 1 gang pr uke – 800kr
Trening 2 ganger pr uke – 1100kr           
Trening 3 ganger og mer pr uke – 1300kr

I tillegg kommer Sola Turn sin medlemskontingent på 300kr på kalenderår

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt😊 Normal