ALLE TRENINGER STOPPES INNTIL VIDERE

Midlertidig stengning for å hindre koronavirussmitte

Det er spesielle tider for oss alle. Koronaviruset har satt oss i en situasjon ingen av oss har opplevd før. Dugnad er noe Sola Turn er gode på, og vi støtter opp om den nasjonale dugnaden for å hindre spredning av koronaviruset.

Sola Turn følger rådene til Regjeringen, Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund og Sola Kommune. All sportslig aktivitet ble midlertidig stoppet fra 11. mars. Sola Turn er i dialog med smittevernoverlegen i Sola Kommune, og håper at hallene får åpne for turnaktiviteter når skolene i Sola Kommune igjen åpner for undervisning. Når det vil skje, vet vi ikke enda, men dere vil få mer informasjon så fort vi har det.

Alternativ trening strømmes

Sola Turn opprettholder treningstilbud ved å strømme treninger via vår Facebookside. Fremover vil det være nye live-treninger hver dag, fra mandag til fredag. Treningene tilpasses forskjellige aldersgrupper og nivå. Det er treninger for barn, ungdom og voksne. Enkelte treninger vil ha konkurranser for barn og ungdom.

Den første uken fulgte veldig mange treningene live, og i den virtuelle turnhallen er det heldigvis ubegrenset med plass! Del gjerne live-treningene, slik at flest mulig kan delta. Husk også å følge Sola Turn på Facebook: https://www.facebook.com/solaturn/

OPPDATERT 23.03.2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *