Camp Sola-deltakere ute av karantene

Vi vil informere om at flere nærkontakter ble satt i koronakarantene, torsdag ettermiddag, etter at to deltakere på Sola Turns sommerleir Camp Sola utviklet forkjølelsesymptomer , og derfor ble testet for covid-19.

Fredag formiddag er prøvene bekreftet negative og karantenen opphevet. 

Les også pressemeldingen fra Sola Kommune

Camp Sola har tatt smittevern på alvor og skapt en arena for vennskap, idrettsglede og utvikling i trygge rammer. At noen blir syke etter en uke med hard trening, og masse fysisk aktivitet er ikke uvanlig. Vi er bare glade for at det i denne omgang viste seg å være forkjølelsessymptomer. 

Vi vil samtidig minne om at alle må følge gjeldende retningslinjer for håndhygiene og avstand, samt være observant på mulige symptomer også når glade og fornøyde deltakerne kommer hjem fra Camp Sola. 

Har dere spørsmål til oss i Sola Turn, så ring oss på +47 468 41 545 eller send en e-post til event@solaturn.no.  

Vennlig hilsen
Sola Turn

Jørn Arild Vika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *