Semesterstart i Sola Turn er utsatt en uke!

Vi håper alle har hatt en super sommerferie! 

På grunnet av økende antall registrerte tilfeller av Covid-19 smitte i forbindelse med reiser til andre land, velger Sola Turn å utsette semesterstart til uke 36.

Selv om Covid-19 smitte i vår region foreløpig er lav, ser vi det som hensiktsmessig å utsette semesterstart i en uke, slik at de fleste som har vært på ferie i utlandet (både i gule og røde land) automatisk vil ha fullført sin karantenetid før de kommer til Sola Turn.

Sola Turn gjennomfører strenge smittevernstiltak, og vi er veldig klare til å ta imot alle våre flotte turnere om halvannen uke. Det skal være trygt å sende barn og unge til Sola Turn. Vi vil bruke den kommende uken til å forberede trenerne godt på å ivareta smittevernstiltakene.

Vær snill å sett deg inn i gjeldende smittevernregler før dere kommer på trening. Her er lenke til Sola Turn sin smittevernsveileder: https://solaturn.no/2020/08/18/smittevern-hos-sola-turn/

Vi gleder oss til å se dere på trening i uke 36.

Pågangen til turnpartiene til Sola Turn er svært stor, og vi minner om at kun de som har fått bekreftet plass kan møte til trening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *