HOUSTON, WE HAVE A PROBLEM!

Sola Turn har i løpet av sommeren tatt i bruk nytt medlemssystem. Vi opplever oppstartproblemer med det nye medlemssystemet. Det fører til at noen mottar 20-tall automatisk genererte e-poster. Andre mottar ingen bekreftelser via e-post i det hele tatt.

Alle idrettslag i Norge er pålagt å ta i bruk nytt medlemssystem denne sommeren. Sola Turn er derfor ikke alene om å oppleve utfordringene. Vi jobber for å fikse systemproblemene. Vær derfor snill å ha litt tålmodighet i forhold til alle automatisk genererte e-poster.

Har dere ikke fått bekreftelse på tildelt plass, så kan dere dessverre ikke møte til trening. Husk oppstart av treninger for alle barn, ungdom og voksne i uke 36. Det er ingen treninger i inneværende uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *