Nytt medlemssystem

Sola Turn tok, i likhet med andre turnforeninger, tatt i bruk et nytt medlemssystem i sommer. Dette medlemssystemet har vi opplevd til dels store utfordringer med. Dette har ført til mye ekstraarbeid for både administrasjonen og frivillige. I tillegg har pågangen av medlemshenvendelser, på grunn av utfordringene med medlemssystemet, gjort at vi ikke får svart alle innkomne telefoner eller e-poster så raskt vi skulle ønsket.

Norges Idrettsforbund (NIF) har sendt beklagelse til Sola Turn for at NIF har levert et medlemssystem som, etter vårt syn, ikke er ferdig utviklet. Vi bringer denne beklagelsen videre til våre medlemmer.

Har du medlemssystemproblemer eller fakturautfordringer så kan du ta kontakt med siri@solaturn.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *