FERIETILBUD

Har du lyst å la barnet ditt gjøre noe kjekt i sommerferien?


Sola Turn arrangerer FERIETURN og IDRETTSUKA for gutter og jenter fra 1. klasse til 10. klasse (Idrettsuka fra 2.klasse). Det er åpent alle dager fra kl. 08:00-16:00, med kjernetid mellom kl. 09:00-15:30. Du kan melde barnet på hele uken eller enkelte dager.

På FERIETURN tilbyr vi aktiviteter i hallen hele dagen. Vi starter med en felles oppvarming som er lekbetont, og fortsetter med første turntekniske økt frem til ca. kl. 10:30. Deretter er det felles lunsj og en etterfølgende økt med aktiviteter utendørs. Varighet og innhold varierer etter været. Etterpå har vi en ny runde med turnteknisk trening i hallen, som avsluttes med felles tøying til slutt.

Under IDRETTSUKA tilbys barna aktiviteter hele dagen. Det planlegges med 2 forskjellige idretter hver dag, og forskjellige idretter igjennom hele uka. Detaljer om hvilke idretter og aktiviteter som tilbys vil komme etter hvert. Det vil være noe innendørs, men mest utendørsaktivitet og idrett.


Alle aktiviteter tilpasses den enkeltes nivå og behov etter beste evne. Aktiviteter og gruppeinndeling tilpasses etter gjeldende Covid-19 smitteverns retningslinjer.

Alle må ha med egen matpakke til lunsj. Barna tilbys et enkelt måltid som består av knekkebrød og frukt på ettermiddagen. Noen ganger tilbys andre ting, og alle må derfor informere om evnt. matallergier.


Pris for deltakelse er kr. 1.850,- for hele uken eller kr. 370,- pr. dag. Hvis arrangementet ikke blir gjennomført, vil klubben refundere beløpet med fratrekk for transaksjonsgebyr til kortselskap. For barn som ikke er medlem av Sola Turn vil det tilkomme en medlemskontingent på kr 300,- som bl.a. dekker forsikring av barnet.

Vi gleder oss til en aktiv sommerferie!

Mer informasjon og påmelding via:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *