JuleoppvisningOPPDATERING 03.12.2021

Etter en nøye vurdering, sammen med fagfolk, har vi kommet frem til at vi må utsette juleoppvisningen på grunn av stor smitte i regionen. Vi ønsker å lage en stor fest for medlemmene på nyåret.Sola Turn ønsker velkommen årets juleoppvisning for alle våre medlemmer lørdag 4. desember. Ta med familie og venner. Vi garanterer julestemning!Dagen er delt opp i 3 juleshow:


kl 11:00 er det Gymlek-barn i alderen 1-5 år sammen med foreldre
kl 13:00 er det disse turnpartier som skal opptre:

 • Salto 1.klasse tirsdag, Salto 2.klasse mandag og RG for alle 5.-7. klasse
 • Salto 3.klasse mandag, Salto 4.kl onsdag og RG mini rekrutt 3.-4.klasse
 • Salto 5.klasse tirsdag, Salto 7.klasse og RG Tropp rekrutt 1
 • Salto 6.klasse onsdag (kl 19:15) og Salto 5.klasse onsdag
 • Parkour kids/ungdom og Tropp Rekrutt 2010, Etter Skole Turn (EST)
 • Tropp Aspirant 2011 og RG Tropp Junior 2
 • RG Tropp senior og troppsgymnastikk junior/seniorkl 15:30 er det disse turnpartier som skal opptre:

 • Salto 1.klasse torsdag, Salto 2.klasse torsdag og Turn/dans 1.-2. klasse
 • Salto 4.klasse mandag, Salto 8.klasse oppover og RG mini rekrutt 1.klasse
 • Salto 3.klasse fredag, RG Tropp rekrutt 2
 • Salto 6.klasse onsdag (kl 18:15) og Tropp Rekrutt 08/09   
 • Salto 3.klasse torsdag, RG Tropp junior 1 og Tropp aspirant 2012
 • Turnspretten og RG mini rekrutt 2.klasse
 • RG Tropp senior og troppsgymnastikk junior/seniorBilletter til kr 100,- kjøpes i døren i Fjogstad-Hus Turnarena. Vi tar Vipps og kort. Gratis inngang for alle turnere som er med på oppvisning og for alle barn under 12år.Juleoppvisningene samler svært mange mennesker. Vær derfor ekstra påpasselig med å følge alle myndighetenes råd og regler i forhold til smittevern. Vær snill å ikke kom på juleoppvisningen hvis dere er syke! Her er lenke til Sola Kommune sine Korona-råd: https://www.sola.kommune.no/informasjon-om-korona/rad-og-regler/Foreldre til alle turnerne er sammen om å arrangere juleoppvisningene. Velg hvilke oppgave som passer deg best via https://app.rubic.no/Public/Projects/749Alle turnerne (i skolealder) har en felles dans som de skal øve på uken frem til juleoppvisningene. Lær dere dansen dere finner på Sola Turn sine Facebook-sider: https://fb.watch/9AB630Fzs1/Turnerne (i skolealder) skal møte i RG-salen 15 minutter før juleoppvisningen starter. Dvs. oppmøte i RG-salen for gymnastene kl 12:45 eller kl 15.15.Her er detaljert plan for trenerne og rekkefølge for hvert enkelt turnparti til oppvisningene kl 13:00 og kl 15:30