Turn i vinterferien!

Har du lyst å la barnet ditt gjøre noe kjekt i vinterferien?

Sola Turn arrangerer ferieturn for gutter og jenter fra 1. klasse og oppover mandag til onsdag. Det er åpent alle dager fra kl. 0900 – 1600, med kjernetid mellom kl. 0930 – 1530. Du kan melde barnet på hver dag eller enkelte dager. 

På ferieturn tilbyr vi aktiviteter i hallen hele dagen. Vi starter med en felles oppvarming som er lekbetont, og fortsetter med første turntekniske økt frem til ca. kl. 1100. Deretter er det felles lunsj og en etterfølgende økt med aktiviteter utendørs. Varighet og innhold varierer etter været. Etterpå har vi en ny runde med turnteknisk trening i hallen, som avsluttes med felles tøying til slutt. 

Alle aktiviteter tilpasses den enkeltes nivå og behov etter beste evne.

Alle må ha med egen matpakke til lunsj. Barna tilbys et enkelt måltid som består av knekkebrød og frukt på ettermiddagen. Noen ganger tilbys andre ting, og alle må derfor informere om evnt matallergier. 

Pris for deltakelse er kr. 370,- pr. dag. Hvis arrangementet ikke blir gjennomført, vil klubben refundere beløpet med fratrekk for transaksjonsgebyr til kortselskap. Det er bindende påmelding. Link for påmelding finner du her: https://app.rubic.no/Public/Events/2929

Vi gleder oss til en aktiv vinterferie!