BILLOTTERI – vinnerne er trukket!

PREMIELODDNR.VINNERSPONSOR/STØTTESPILLER
Volvo XC 4047219Annette LillelandKverneland Bil
Continental Hotellseng18714Ove HorpestadQuality Hotel Residence
iPhone 14620HaffTay AbrahaTelenorbutikken
iPhone 1410576Siri FjælbergTelenorbutikken
iPhone 1434156Eivind SanneTelenorbutikken
iPhone 1437853Emilie HagenTelenorbutikken
iPhone 1439886Herborg StangelandTelenorbutikken
iPhone 1455228Marie HaugvaldstadTelenorbutikken
Irobot Roomba i7+39995Jeanett RavndalElkjøp Sandnes
Airpod Max17712Juliane DyngelandATEA Rogaland
Airpod Max31241IsachATEA Rogaland
Airpod Max32748Hege BådsvikATEA Rogaland
Airpod Max49123Kristian WærnesATEA Rogaland
Strawberry – valgfri overnatting i norden12656Anny HellerenStrawberry
Clarion Hotel Ernst – overnatting weekend for 2 pers51845Grethe BruunClarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Air – overnatting i weekend for 2 pers83EinarClarion Hotel Air
Quality Airport Hotel Stavanger – søndagsbuffet for 4 pers17281LloydQuality Airport Hotel Stavanger

Gratulerer til alle vinnerne!
Og tusen takk til alle loddkjøpere for å ha støttet Sola Turn i årets billotteri!

Stor takk til våre samarbeidspartnere: Kverneland bil, Quality Hotel Residence, Telenorbutikken, Elkjøp Sandnes, ATEA, Strawberry, Clarion Hotel Ernst, Clarion Hotel Air og Quality Airport Hotel Stavanger for bidrag til fantastiske premier! 

**************************

VIPPS Sola Turn – Valgfritt beløp: 79671. Pris pr lodd: 25,-
Skriv ditt telefonnummer i feltet: «skriv en liten melding». Dette må du gjøre for at vi skal kunne kontakte deg dersom du vinner.

Når du kjøper lodd mottar administrasjonen i Sola Turn ditt kjøp. Vi registrerer ditt kjøp eksklusivt, og noterer ditt navn i loddbøker hvor du får antall kjøpte lodd. Du er hjertelig velkommen til å hente dine lodd hos Sola Turn sine lokaler i våre åpningstider. 

Bakgrunn for billotteriet

For første gang i historien velger Sola Turn å lage et STORT lotteri, der hovedpremien er toppmodellen til Volvo XC40 (Ultimate). Denne bilen er spekket med alt en kan tenke seg av utstyr! I tillegg har vi mange flotte tilleggspremier som Iphone 14, Airpods Max, Robotstøvsuger, en hotellseng i str. 180 x 200 og flere kjekke hotellpremier.

Vi er utrolig stolte og takknemlige over å ha fått muligheten til å lage det vi selv liker å tro er et fantastisk lotteri med helt spektakulære premier! Vinneroddsen for å vinne en bil har vel aldri vært lavere enn nå! Vinnersjansen er 1:115000 eller mindre, vi trekker premiene kun på faktisk solgte lodd!

Hvorfor setter vi i gang med dette lotteriet? Jo, som de fleste av dere har sett så er den gamle turnhallen nå revet og bygging av ny erstatningshall er i gang. For å fylle den nye hallen med utstyr, trenger vi å skaffe til penger til dette. Den nye hallen vil blant annet inneholde det vi kaller for motorikksal – dette er saler spesielt lagt til rette for våre aller yngste medlemmer. En motorikksal trenger mye forskjellig utstyr tilpasset de ulike aldersgruppene. Videre skal den nye hallen også utstyres med fire nye stortrampoliner, hev/senk grop og vanlig grop. Dette er svært kostbart utstyr som har en prislapp på rundt to millioner kroner. I tillegg skal vi også lage et styrkerom på 300(!) m2 som skal fylles med ulike treningsapparater for alle aldersgrupper. 

Trekningen vil bli gjort av Lotteritilsynet fredag 23. juni. Kunngjøring av vinnerne vil bli gjort på www.solaturn.no og våre SoMe kanaler. Premiene må hentes av vinnerne innen 23. september 2023. Vinnerne vil bli kontaktet!

En spesiell takk til Kverneland bil som sørger for at vi kan lodde ut en Volvo XC40. Videre vil vi som klubb også sende en stor takk til Elkjøp, ATEA, Telenorbutikken, Clarion Hotel Ernst, Clarion Hotel Air, Quality Airport Hotel Stavanger, Comfort Hotel Børsparken, Quality Hotel Residence (hotellseng) for deres bidrag til premier for lotteriet.

VIPPS Sola Turn – Valgfritt beløp: 79671 . Pris pr lodd: 25,-

Vi vil også informere om at du kan prøvekjøre skikkelig gode biler hos Kverneland bil! Ta kontakt med Solagutten Ole Bjørn for å avtale.

Epost: obtt@kvernelandbil.no
Tlf: 47505684