VINN EN VOLVO EX30!

VIPPS: Sola Turn – Billotteriet 2024 (Vippsnummer: 79671)

Pris pr lodd: 25,-
Skriv ditt telefonnummer i feltet: «skriv en liten melding». Dette må du gjøre for at vi skal kunne kontakte deg dersom du vinner.

Når du kjøper lodd mottar administrasjonen i Sola Turn ditt kjøp. Vi registrerer ditt kjøp eksklusivt, og noterer ditt navn i loddbøker hvor du får antall kjøpte lodd. Du er hjertelig velkommen til å hente dine lodd hos Sola Turn sine lokaler i våre åpningstider. 

Summary in English:
VIPPS Sola Turn – Billotteriet 2024: 79671. Price per ticket: 25 NOK. Please write your phone number in the field: ‘skriv en liten melding’. This is necessary for us to contact you in case you win.

When you purchase a ticket, the administration at Sola Turn receives your purchase. We exclusively register your purchase and note your name in lottery books along with the number of tickets bought. You are warmly welcome to collect your tickets at Fjogstad-Hus Turnarena during our opening hours.


Premieliste:

En spesiell takk til Kverneland Bil som sørger for at vi kan lodde ut en Volvo EX30. Videre vil vi som klubb også sende en stor takk til Telenorbutikken, Strawberry Hotel, Clarion Hotel Oslo, Clarion Hotel Air, Clarion Hotel Energy, Quality Airport Hotel Stavanger, Quality Hotel Residence (hotellseng), Spinn Sykkelshop, Egon Restaurant og Clas Ohlson for deres bidrag til premier for lotteriet!

**********************************************************************************