Etter skole tilbud / ferietilbud

ETTER SKOLE TILBUD

Vi har tilbud om både Etter Skole Turn (EST) og Etter Skole Idrett (ESI). Turngruppa er åpent hver dag og er for barn i 1.trinn og oppover. Idrettsgruppa er åpen mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. 
Turngruppa (EST) har hovedbase i Fjogstad-Hus Turnarena, og innholdet består av turn i forskjellige varianter. Idrettsgruppa (ESI) har hovedbase i Sola Turnhall, og innholdet er aktivitet og varierte idretter. Begge gruppene har fokus på at det skal være gøy å være i bevegelse!

Åpningstid: skoleslutt – 16.00
På mandager settes det av tid til at barna skal jobbe med lekser, før aktivitet i hall.
Det tilbys hver dag et mellommåltid bestående av knekkebrød og frukt inkludert i prisen.

Etter skole tilbudet er stengt på alle helligdager og alle skolefrie dager. Du kan velge å melde på barnet hver dag, eller enkelt dager. Du velger selv hvilke og hvor mange dager, så sant det er ledig plass.

Som deltaker på Etter Skole Turn (EST) og Etter Skole Idrett (ESI) blir man medlem av Sola Turn. For priser se herPåmelding til Etter Skole Turn (EST) og Etter Skole Idrett (ESI) via: https://app.rubic.no/Public/Events/1922Påmelding til ferietilbudet vårt i utvalgte ferier er mulig.


FERIETURN

Åpent vinterferien, påskeferien, sommerferien og høstferien, utvalgte dager kl 08.00 – 16.00. Ta kontakt på mail for mer informasjon.


IDRETTSUKA

En uke i sommerferien (som regel uke 32) har vi idrettsuka. Da introduserer vi barna for forskjellige idretter igjennom hele uken. Åpent kl 08.00-16.00

Informasjon og påmelding via nettsidene