Arrangementer

Barnas Turnfestival

Barnas Turnfestival er et tilbud til barn fra 1. – 7. skoletrinn. Arrangementet er fordelt mellom 2 arrangører og foregår i månedsskifte mai/juni. Dette er et arrangement som foregår over 2 dager. Denne helgen får barna trene og vise frem det de har trent på hele sesongen. Utenom treninger og oppvisninger er det varierte aktivitetstilbud. På kvelden er det mat, diskotek, aktiviteter etc. Alle deltagere får deltagerpins og T-skjorte.

Hva er det så som skjer på denne festivalen? Det er trening, oppvisning, pins, t-skjorte, aktiviteter lørdag, middag lørdag, underholdning lørdags kveld, overnatting, frokost og lunsj søndag.

Som kjent så går stevnet over 2 dager og dette medfører overnatting. Noen barn synes kanskje det er skummelt og vil av den grunn ikke delta. En voksen kan da være med, påmelding i Mysoft. De vil ikke få t-skjorte og pins p.g.a. redusert pris.

På søndagen vil det være obligatorisk for alle å være med på ”Lær på stedet”. Når vi sier alle så mener vi barn, trenere, ledere og foreldre. For de av dere som ikke vet hva ”Lær på stedet” er, så er dette et enkelt gymnastikkprogram som læres i løpet av en times tid. Dette vil bli vist frem under oppvisningen senere på dagen.

Det forventes at alle gymnaster er iført Sola Turn sin defileringsdrakt. Evnt defileringsjakke og sort underdel. Dette kan kjøpes på Sola Sport og Fritid.


Landsturnstevne for voksne
 Du kan delta på et landsturnstevne fra fylte 16 år.

I 2017 skal Landsturnstevnet arrangeres av Haugesund Turnforening.


Gym for life

Gym for life er en konkurranse for gutter og jenter fra 10 år og oppover. Hver tropp fremfører et program som trener(e)
og/eller gymnaster har laget. Programmet skal være artig å trene, fint og se på og skal ha treningsverdi.  Gymnastene deles inn i 3 klasser

  • rekrutt (5. – 7. trinn)
  • liten tropp (fra 8. trinn og oppover – under 20 gymnaster)
  • stor tropp (fra 8. trinn og oppover – over 20 gymnaster)

Det kåres en vinner i alle klassene utenom rekrutt. I rekruttklassen får alle deltakere premie. Dommerne er synsere.