Sola Turn får nytt styrkerom i HALL TO!

Som de fleste av dere kjenner til, bygger vi i den nye turnhallen et 300 kvm. stort styrkerom med topp moderne utstyr, høyt under taket og meget pene lokaler. Planlagt åpning er månedskiftet januar/februar 2024. 

Vi i Sola Turn vil tilby alle som vil, mulighet til å kunne trene i de flotte nye styrkelokalene. Tenk deg å kunne få trent samtidig som barnet ditt får utviklet sine turnferdigheter i den nye Turnhallen, eller bare komme å trene fordi du vil, selv om du ikke har noen assosiasjon med turn i det hele tatt!

Inngang vil bli via app, slik at når du kommer til inngangen vil du kunne åpne opp hoveddør og dør inn til styrkelokalene med din telefon når som helst i åpningstidene. Det vil være tilgang til flotte garderobefasiliteter samt en sosial sone med servering av kaffe. 

Melder du deg inn nå, vil du få 2 mnd. GRATIS trening når du har betalt medlemskontingent (engangssum pr. kalenderår) i Sola Turn. 

Månedsbeløp/treningsavgift vil være:

  • Voksne 18 – 67 år: kr. 279,- pr. måned + medlemskap engangssum pr år
  • Ungdom 14 – 17 år: kr. 179,- pr. måned + medlemskap engangssum pr år
  • Honnør 67+ år: kr. 199,- pr. måned + medlemskap engangssum pr år

Alle inngåtte avtaler har 6 mnd. binding. Etter endt bindingstid vil oppsigelsestid være 1 mnd.

Medlemskap må betales ved oppstart av trening (pga. forsikring). For ytterligere informasjon se link: https://solaturn.no/forsikring/

Månedlig treningsavgift påløper fra 1. april 2024. Dette vil bli trukket via avtalegiro.

Det er et begrenset antall plasser på dette tilbudet!

TRYKK HER FOR PÅMELDING

Ved innmelding godkjenner man vilkår og betingelser som ligger vedlagt.