Voksne


TURN FOR VOKSNE

Nybegynner 

Turn for voksne nybegynner er for deg som har turnet litt eller ingenting, men som ønsker å lære grunnleggende turnbevegelser. Du vil lære om teknikk, bevegelse, motorikk og hvordan man bruker kroppen i utførelse av turnelementer. Vi tilbyr flotte fasiliteter og turne i. Husk: det er aldri for sent å starte å turne!

Viderekomne

Turn for voksne viderekommen er for deg som har turnet litt før og som ønsker å vedlikeholde og/ eller utvikle ferdigheter enda mer.  Det er ingen krav om hva du har av erfaring eller ferdigheter.

Turn for voksne er sosialt og morsomt og gir god trening uansett hvilket nivå du er på! 


GYM X


Lettsvett
Passer for de aller fleste. Timen inneholder kondisjonstrening, styrketrening og uttøyning.


Yoga
Velkommen til en yogatime som passer for alle, uansett alder fysisk form. Fokus er på å kunne roe ned kropp og sinn. 

Timen består av rolig flytyoga kombinert med fokus på enkelte asana ( stillinger). Vi tar oss god tid til avspenning og meditasjon til slutt.


Intervall/tabata

Timen har en oppvarmingsdel, hoveddel med kortintervalltrening der vi gjør øvelser i 20 sekunder med pause i 10 sekunder, nedtrapping og uttøying.
Timen passer for alle. Det kreves ingen/lite evne til koordinasjon, eller at du følger rytme og takt, og man tilpasser øvelser etter sitt nivå.

Her oppnår en god kondis og styrke. Vi bruker musikk i timen for økt motivasjon. 


Trampolinetrening / Jumping Fitness

Trening på minitrampoline gir god utholdenhet, og forskning viser at det er mer effektivt enn jogging og mye mer skånsomt for leddene. Flere hundre muskler er i bruk under treningsøkten. Alder, størrelse og nivå spiller ingen rolle om du bare vil ha det gøy. Trinn og koreografi er enkel å lære og garantert en rask forbedring i ytelse også for nybegynnere.

Alle har hver sin trampoline og deltakeren hopper etter enkel koreografi til musikk.
Sweat, Burn, Bounce, Have Fun.


Step/styrke
Basic kondisjons- og styrketrening med bruk av step. Vi jobber med enkle trinn sang-for-sang uten mye hopp. Passer for de fleste mtp alder og nivå


AKTIV MAMMA

Dette er en trening på dagtid for mammaer som ønsker å komme i form igjen etter fødselen, og som ønsker å kunne ha med babyen på trening.
Treningen består primært av styrketrening for hele kroppen, med fokus på bekkenbunn og kjernemusklatur.STEVNEPARTI OG KVINNELIGE VETERANER

Disse gruppene trener inn et ferdiglaget program som vises frem sammen med andre turnere fra kretsen/landet. Partiene deltar på Kretsturnstevner, Vestlandsturnstevner, Landsturnstevner og Gymnaestradaer.

Det er også ønskelig at gruppene deltar på Sola Turn’s egne arrangement (jul og vår).

Partiene deltar på foreningens egne oppvisninger (jul og vår), samt får tilbud om å delta på arrangement i regi av Rogaland Gymnastikk- og Turnkrets.


SENIORTRENING

Dette er gruppen for våre eldste medlemmer. Vi tilbyr god og tilpasset trening etterfulgt av sosialt samvær over en kopp kaffe og litt å bite i. Vi samarbeider med Lionsklubben på transport til og fra treningsstedet.