Voksne


TURN FOR VOKSNE

Turn for voksne er for deg som har turnet ingenting, litt eller mye, og som ønsker å lære grunnleggende turnbevegelser samt å vedligeholde og/eller utvikle ferdigheter enda mer. Du vil lære om teknikk, bevegelse, motorikk og hvordan man bruker kroppen i utførelse av turnelementer. Det er ingen krav om erfaring og/eller ferdigheter. Aldersgrense for å begynne på gruppen er det året du blir 18 år.

Vi tilbyr flotte fasiliteter å turne i.

Husk: det er aldri for sent å starte å turne!

Turn for voksne er sosialt og morsomt og gir god trening uansett hvilket nivå du er på! 


GYM X


Lett svett
Passer for de aller fleste. Timen inneholder kondisjonstrening, styrketrening og uttøyning.

Tabata
Intervalltrening med forskjellige styrkeøvelser for hele kroppen. Timen varer i 45 min.

Trampolinetrening/Jumping Fitness
Trening på minitrampoline gir god utholdenhet, og forskning viser at det er mer effektivt enn jogging og mye mer skånsomt for leddene. Flere hundre muskler er i bruk under treningsøkten. Alder, størrelse og nivå spiller ingen rolle om du bare vil ha det gøy. Trinn og koreografi er enkel å lære og garantert en rask forbedring i ytelse også for nybegynnere. Alle har hver sin trampoline og deltakeren hopper etter enkel koreografi til musikk. Sweat, Burn, Bounce, Have Fun.

Let\s dance

Time der du får utfordret hjernen og pulsen med rytmer og koreografi. Med kjekk musikk, diverse temaer og god variasjon på trinnene vil dette være en fest. Timen passer for alle som har lyst å prøve seg inn i dansens fantastiske verden.

Mobilitet

Timen der du får jobbet med god bevegelighet under trygge rammer av meget kompetent instruktør. Her skal man kjenne at musklene strekker seg og slapper av. Føler du selv du er stiv i muskulaturen, sleng deg med på denne for å løsne opp. Passer for alle.

CROSS

Cross er timen for deg som synes det er gøy å bli sterkere, kjenne pulsen, melkesyra og ikke minst en time med variasjon fra gang til gang, da er dette timen for deg. Cross timen vil variere fra gang til gang innenfor styrke/utholdenhet rammene. Her kjører du med de vektene eller den intensiteten DU føler passer for deg. Her blir man sterkere samt utviklet utholdenheten to fluer i en smekk. Sleng deg med timen som vil bli et fast innslag i din treningsuke.

Run/Roing/Sykkel

En ren utholdenhetstime. Velg mellom løping på mølle, roing på romaskiner eller sykkel. Timen går parallelt sammen for at alle kan ha et alternativ. Her vil du virkelig få jobbet med hjertet og pusten samt utvikle utholdenheten til det bedre. Med kjekk musikk og kjekke instruktører er dette en time DU bare må ha i uka.

For informasjon om pris og timeplan klikk link:

https://solaturn.no/2023/10/02/sola-turn-far-nytt-styrkerom-i-hall-to/


KVINNELIGE VETERANER

Disse gruppene trener inn et ferdiglaget program som vises frem sammen med andre turnere fra kretsen/landet. Partiene deltar på Kretsturnstevner, Vestlandsturnstevner, Landsturnstevner og Gymnaestradaer.

Det er også ønskelig at gruppene deltar på Sola Turn’s egne arrangement (jul og vår).

Partiene deltar på foreningens egne oppvisninger (jul og vår), samt får tilbud om å delta på arrangement i regi av Rogaland Gymnastikk- og Turnkrets.


SENIORTRENING

Dette er gruppen for våre eldste medlemmer. Vi tilbyr god og tilpasset trening etterfulgt av sosialt samvær over en kopp kaffe og litt å bite i. Vi samarbeider med Lionsklubben på transport til og fra treningsstedet.