Voksne


TURN FOR VOKSNE

Turn for voksne er for deg som har turnet ingenting, litt eller mye, og som ønsker å lære grunnleggende turnbevegelser samt å vedligeholde og/eller utvikle ferdigheter enda mer. Du vil lære om teknikk, bevegelse, motorikk og hvordan man bruker kroppen i utførelse av turnelementer. Det er ingen krav om erfaring og/eller ferdigheter. Aldersgrense for å begynne på gruppen er det året du blir 18 år.

Vi tilbyr flotte fasiliteter å turne i.

Husk: det er aldri for sent å starte å turne!

Turn for voksne er sosialt og morsomt og gir god trening uansett hvilket nivå du er på! 


GYM X


Lett svett
Passer for de aller fleste. Timen inneholder kondisjonstrening, styrketrening og uttøyning.

Yoga
Velkommen til en yogatime som passer for alle, uansett alder fysisk form. Fokus er på å kunne roe ned kropp og sinn. 

Timen består av rolig flytyoga kombinert med fokus på enkelte asana ( stillinger). Vi tar oss god tid til avspenning og meditasjon til slutt.

Intervall/tabata
Timen har en oppvarmingsdel, hoveddel med kortintervalltrening der vi gjør øvelser i 20 sekunder med pause i 10 sekunder, nedtrapping og uttøying.
Timen passer for alle. Det kreves ingen/lite evne til koordinasjon, eller at du følger rytme og takt, og man tilpasser øvelser etter sitt nivå.

Her oppnår en god kondis og styrke. Vi bruker musikk i timen for økt motivasjon. 

Trampolinetrening/Jumping Fitness
Trening på minitrampoline gir god utholdenhet, og forskning viser at det er mer effektivt enn jogging og mye mer skånsomt for leddene. Flere hundre muskler er i bruk under treningsøkten. Alder, størrelse og nivå spiller ingen rolle om du bare vil ha det gøy. Trinn og koreografi er enkel å lære og garantert en rask forbedring i ytelse også for nybegynnere.

Alle har hver sin trampoline og deltakeren hopper etter enkel koreografi til musikk.
Sweat, Burn, Bounce, Have Fun.

Step/styrke
Basic kondisjons- og styrketrening med bruk av step. Vi jobber med enkle trinn sang-for-sang uten mye hopp. Passer for de fleste mtp alder og nivå

Full body fitness
Dette er en time som varierer i innhold fra gang til gang. Timen varen i 45 minutter og har fokus på styrke og kondisjon. I tillegg til egen kroppsvekttrening, får man prøve forskjellig utstyr som manualer, kettlebell, stepp, strikk, ball… Alternative øvelser og tilrettelegging gjør at denne timen passer for alle nivåer. Ingen/lite krav til takt.

Full body workout
Er en 60 minutters styrketime inkludert oppvarming og uttøying. Vi trener alle muskelgrupper med vektstang – selvfølgelig til passende musikk. Passer for alle. 

Aktiv mamma
Dette er en trening på dagtid for mammaer som ønsker å komme i form igjen etter fødselen, og som ønsker å kunne ha med babyen på trening. Treningen består primært av styrketrening for hele kroppen, med fokus på bekkenbunn og kjernemusklatur.


KVINNELIGE VETERANER

Disse gruppene trener inn et ferdiglaget program som vises frem sammen med andre turnere fra kretsen/landet. Partiene deltar på Kretsturnstevner, Vestlandsturnstevner, Landsturnstevner og Gymnaestradaer.

Det er også ønskelig at gruppene deltar på Sola Turn’s egne arrangement (jul og vår).

Partiene deltar på foreningens egne oppvisninger (jul og vår), samt får tilbud om å delta på arrangement i regi av Rogaland Gymnastikk- og Turnkrets.


SENIORTRENING

Dette er gruppen for våre eldste medlemmer. Vi tilbyr god og tilpasset trening etterfulgt av sosialt samvær over en kopp kaffe og litt å bite i. Vi samarbeider med Lionsklubben på transport til og fra treningsstedet.