Turn i vinterferien!

Sola Turn arrangerer FERIETURN for gutter og jenter fra 1. – 5. klasse (f. 2017-2013). Det er åpent mandag til onsdag fra kl. 0900 – 1600, med kjernetid mellom kl. 0930 – 1530. Du kan melde barnet på alle tre dagene eller enkeltdager.

På ferieturn tilbyr vi aktiviteter i hallen hele dagen. Vi starter med en felles oppvarming som er lekbetont, og fortsetter med første turntekniske økt frem til ca. kl. 1030. Deretter er det felles lunsj og en etterfølgende økt med aktiviteter utendørs. Varighet og innhold varierer etter været. Etterpå har vi en ny runde med turnteknisk trening i hallen, som avsluttes med felles tøying til slutt. 

Alle aktiviteter tilpasses den enkeltes nivå og behov etter beste evne. Det er ikke nødvendig med turn erfaring fra før. Aktiviteter og gruppeinndeling tilpasses etter beste evne.

Alle må ha med egen matpakke til lunsj. Barna tilbys et enkelt måltid som består av knekkebrød og frukt på ettermiddagen. Noen ganger tilbys andre ting, og alle må derfor informere om evnt. matallergier. 

Pris for deltakelse er kr. 370,- pr. dag. For barn som ikke er medlem av Sola Turn vil det tilkomme en medlemskontingent på kr. 350,- som bl.a. dekker forsikring av barnet. Hvis arrangementet ikke blir gjennomført, vil klubben refundere beløpet med fratrekk for transaksjonsgebyr til kortselskap.

Påmelding gjøres her

PS: Det er bindende påmelding!

Påmeldingen genererer en link for betaling som må gjøres innen en time etter registrering er gjort. Etter en time blir påmeldingen ansett som ikke utført.

Vi gleder oss til en aktiv vinterferie!